Unit penapis kipas BFU

2019-05-13 Peralatan pembersihan udara407 paparan
pengenalan produk

Unit penapis kipas BFU adalah unit yang dipasang di siling yang dilengkapi dengan kipas, yang digunakan dalam ruangan yang bergelombang dan aliran laminar. Unit penapis kipas BFU adalah salah satu unit paling senyap dan paling jimat di pasaran. Unit ini dapat menyampaikan udara berkualiti tinggi ke bilik bersih dengan aliran udara yang baik. Ia sesuai untuk pengeluar semikonduktor, elektronik, paparan panel rata dan pemacu cakera, optik, industri biologi dan tempat lain yang mempunyai syarat kawalan ketat terhadap pencemaran udara.

Penggunaan Produk:

Sistem BFU senang dan fleksibel, mudah dipasang dalam rangka siling bersih. Ini sesuai untuk dipasang ke jalur produksi yang sangat bersih, yang dapat disusun sebagai satu unit sesuai dengan keperluan proses, atau beberapa unit dapat dihubungkan secara seri untuk membentuk jalur pemasangan 100-tahap. Penggunaan tenaga yang rendah, kos operasi yang lebih rendah. Digunakan bersamaan dengan sistem penghawa dingin, ia dapat mengurangkan jumlah bekalan udara dari sistem penghawa dingin, sehingga dapat mengurangi biaya keseluruhan proyek.

Ciri-ciri Produk:

Kotak BFU yang diperbuat daripada keluli tahan karat atau plat keluli sejuk-sejuk ringan, anti karat, anti karat dan cantik. Ia mempunyai ciri-ciri tekanan statik tinggi dan sangat sesuai untuk sistem peredaran diri. Kipas berkualiti tinggi khas BFU, dengan penjimatan tenaga, operasi stabil, kebisingan rendah, penyesuaian automatik atau langkah demi langkah kelajuan angin, pengedaran seragam udara yang sangat baik dan lain-lain prestasi, kecekapan penapisan boleh mencapai 99.99%. Ia dibahagikan kepada struktur atas dan bawah, struktur mendatar; struktur mendatar disatukan dan terbelah.

Lukisan standard

Parameter teknikal

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032