tentang kita

14 April 2019 757 tontonan

     Ecolead, eco adalah sintesis huruf pertama ekologi Inggeris (ekologi), pemuliharaan (penjimatan tenaga), dan pengoptimuman (pengoptimuman) . Niat asal syarikat itu berdasarkan teknologi, perlindungan alam sekitar dan ekonomi, dan ia menantikan masa depan syarikat sebagai peralatan bilik bersih., peneraju produk teknologi sokongan bilik bersih (Lead). Setelah mengesahkan LOGO syarikat, nama Cina “伊希欧” dibentuk oleh terjemahan pengucapan harfiah.

Nanjing Ecolead (Ecolead) adalah penerus dan penyebar pembersihan udara, serta peserta dan inovator perlindungan alam sekitar. Pusat pembuatan terletak di Daerah Baru Jiangbei, Nanjing, kawasan baru tingkat nasional. Dengan bergantung pada titik strategik China Timur yang menghadap ke kawasan pedalaman, ia menyediakan pelbagai sokongan teknikal penyaringan udara dan perkhidmatan logistik dan pengedaran produk penapisan udara di seluruh Negara. Dengan mengabdikan diri untuk menyediakan penyelesaian penapisan udara profesional dan boleh dipercayai untuk perusahaan, organisasi sosial dan individu, serta pembuatan peralatan penulenan dan penapis udara yang menjimatkan tenaga dan mesra alam, ia memberikan kekuatan yang kecil kepada perusahaan untuk melindungi dan meningkatkan kualiti pengeluaran dan kehidupan manusia. Kami komited untuk meningkatkan pelbagai jenis kualiti udara ambien dan berusaha untuk mempromosikan perkembangan industri pemurnian. Kami sangat menganjurkan perlindungan alam sekitar hijau, mempromosikan penjimatan tenaga dan pengurangan pelepasan, dan memikul tanggungjawab berat untuk perlindungan alam sekitar sosial.

Dalam 8 tahun kebelakangan ini, Ecolead mengikuti budaya korporat untuk terus maju, tidak dibatasi oleh produk dan perkhidmatan yang ada, terus mencari inovasi dan perubahan di tempat kerja, secara aktif mengembangkan bidang perniagaan baru, dan membuka idea baru, Teknologi baru, produk baru, perkhidmatan baru, dan aktiviti penyelidikan dan pengembangan yang berterusan untuk memenuhi permintaan masyarakat yang semakin meningkat untuk penyelesaian penapisan udara, melindungi kesihatan manusia, membantu pelanggan meningkatkan kualiti produk, dan mencapai kecekapan tenaga yang lebih ketat dan standard pembangunan lestari. Dan memenuhi permintaan yang tinggi – penyelesaian penapisan udara teknikal. Dalam bidang produk matang yang ada, kami masih terus mempromosikan penyelidikan baru untuk mencapai matlamat produk yang lebih sempurna. Ecolead menyediakan puluhan ribu peralatan penapis udara dan kecekapan udara junior berprestasi tinggi untuk pengguna Cina dan asing melalui pasukan jualan langsung dan saluran pengedaran agensi. Produk ini banyak digunakan dalam:

     Bioperubatan (bengkel GMP), hospital dan tempat-tempat lain dengan tahap kebersihan yang ketat

Mikroelektronika, pembuatan cip, fotovoltaik, LCD dan bidang kebersihan tinggi yang lain

Kawalan keselamatan makanan dalam pemprosesan makanan dan kesihatan, pembuatan minuman, dll.

Salutan kereta, kawalan sistem salutan kraftangan kosmetik

Gas korosif dan kawalan dan pelepasan gas toksik dan berbahaya

Penyelesaian penulenan udara dalaman PM2.5

     Sebilangan besar pengguna Ecolead adalah pemimpin dalam industri masing-masing. Dalam kerjasama berterusan, mereka telah mencapai kejayaan dalam kawalan dan pengurusan pencemaran udara dengan mereka yang benar-benar mementingkan kecekapan tinggi, penjimatan tenaga, perlindungan alam sekitar, dan kualiti dan kesihatan udara. Konsensus dan kemenangan maksimum -keadaan win. Kami akan menegakkan rasa tanggungjawab sosial yang konsisten, mematuhi praktik konsep hijau dalam kreatif, pembuatan, perkhidmatan, logistik dan pautan lain, dan secara aktif memimpin pengguna, rakan kongsi dan semua lapisan masyarakat untuk bersama-sama melakukan perlindungan dan penjagaan alam sekitar .

Dalam perkembangan masa depan, kami tidak dapat melakukannya tanpa sokongan padu anda. Kami bersedia berjalan bersama dengan anda, maju seiring dengan masa, dan bersama-sama mewujudkan persekitaran yang indah untuk pengeluaran dan kehidupan manusia.