Selepas beberapa pusingan rundingan gergaji dan pengesahan teknologi produk, prestasi penjualan syarikat kami baru-baru ini dilaporkan berturut-turut. Dalam satu pertukaran, kami menandatangani kontrak penjualan untuk semua penapis roller shutter di bengkel lukisan automotif Daye Hanlong. Menurut cadangan tinjauan laman web kami, kumpulan penapis roller shutter akan diedarkan ke laman web secara berkumpulan untuk mengurangkan tekanan penyimpanan dan pemasangan syarikat pemasangan.

2019-05-18 Berita Syarikat 201 paparan

Penapis roller automatik automatik adalah jenis penapis yang sangat sesuai untuk persekitaran isipadu udara yang tinggi dari sistem pretreatment udara segar. Di ruang udara segar yang dipasang di bengkel, udara segar di luar memasuki ruang udara segar melalui penutup , dan melewati saringan roller curtain kesan utama dan kipas udara segar di ruang udara segar., Setelah pemanas, masukkan bahagian udara segar dari unit penghawa dingin. Beberapa kotak penapis bergulung 56000CMH , 36000CMH dan model lain dibeli kali ini.

Lukang Pharmaceutical, yang terletak di Kota Jining, Provinsi Shandong, adalah syarikat biofarmaseutikal domestik yang besar dan asas penyelidikan dan pengembangan dan pengeluaran antibiotik domestik yang penting. Selama 50 tahun kebelakangan ini, ia terus memenuhi nilai-nilai teras kesihatan dan martabat rakyat rakyat China. Semakin banyak syarikat farmasi memilih penapis roller shutter automatik syarikat kami sebagai penapis utama G4 ruang udara segar, yang menjimatkan banyak tenaga kerja dan kos bahan untuk operasi dan penyelenggaraan kemudian.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032