Selamat datang pelanggan dari Afghanistan untuk mengunjungi pemeriksaan penapis roller shutter

2019-05-18 Berita Syarikat215 paparan

Pada 5 Disember 2016, kakitangan perniagaan antarabangsa menerima kerjasama jangka panjang kami dengan pelanggan Afghanistan. Tujuan utama lawatan pelanggan ini adalah untuk memeriksa kumpulan pesanan sebelumnya untuk penapis udara bergulir automatik dan belajar mengenai nota pemasangan di lokasi perkara.


Sejak penubuhan syarikat ini, para pemimpin syarikat sangat mementingkan perkembangan perniagaan perdagangan luar negeri. Syarikat kami telah berjaya menjalin kerjasama perniagaan dengan banyak ejen atau pelanggan langsung di Asia Tenggara, Asia Barat, Afrika, New Zealand dan negara-negara lain di penapis bergulir automatik. Dalam tempoh tersebut, mereka juga pergi ke dunia. Pentauliahan dan pemasangan peralatan dilakukan di pelbagai tempat. Setelah bertahun-tahun berjalan dan memahami dengan pelanggan Afghanistan, kami menganggap syarikat kami sebagai pembekal utama peralatan penapisan udara, dan mempunyai kerjasama strategik jangka panjang dengan syarikat kami. Kali ini, saya terbang ke China untuk mempelajari penapis penggulungan tapak dari jarak jauh.Pekerjaan pemasangan juga untuk meletakkan asas bagi kelancaran kerja-kerja pemasangan dan penerimaan setelah barang dihantar ke negara ini. Juruteknik Nanjing Yixio tidak berusaha untuk menjelaskan pelbagai langkah pencegahan pemasangan, menyaksikan proses penyahpepijatan proses pengeluaran dan fungsi kawalan, dan memberikan jawapan terperinci dan mendalam untuk pertanyaan pelanggan. Pelanggan juga memberikan Perbincangan super lain mengenai harga dan teknologi Kedatangan orang utama yang bertanggungjawab terhadap syarikat pelanggan akan membawa bab baru dan tahap kerjasama baru antara kedua-dua pihak, dan juga mewujudkan keyakinan yang tegas dalam pembentukan saluran penjualan antarabangsa untuk ISEO.

Berdasarkan rangkaian peralatan penapisan udara yang lengkap dan kecekapan tinggi dan sokongan perkhidmatan yang sangat baik, syarikat kami berharap dapat mengembangkan hubungan kerjasama yang lebih lama dan lebih baik dengan lebih banyak pelanggan. Selamat datang untuk menghubungi kami untuk pertukaran sebut harga dan teknikal.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032