Roket bahan mentah yang melambung tinggi telah menyebabkan keuntungan industri entiti penapis udara menyusut

22 Mei 2019 Berita Industri 207 tontonan

Sejak September 016 , ribut kenaikan harga yang semakin meningkat telah meningkat. Kenaikan harga industri hulu arang batu, keluli, kertas dan lain-lain telah menyebabkan pukulan fatal kepada persekitaran produk perindustrian perantaraan. sekatan, pembersihan udara telah didorong.Ekonomi sebenar industri ini terancam dengan serius. Menurut laporan data media yang relevan, bahan utama yang digunakan dalam industri penapis udara: plastik meningkat 30% , harga aluminium meningkat 30% , harga keluli meningkat 30% , harga keluli tahan karat meningkat 40% , harga barang naik 30 % , kertas industri juga dibeli dengan wang Sekiranya tidak ada, masa penghantaran kadbod pembungkusan penapis udara ditangguhkan tanpa had, yang mempengaruhi masa penghantaran dan reputasi pelanggan.

Kelangsungan ekonomi sebenar penapis udara berada dalam keadaan yang sangat buruk. Sebilangan besar pengeluar peralatan penapis udara dan penulenan dalam industri yang sama terlibat dalam pusaran kenaikan harga gila dan sedang berjuang. Di satu pihak, harga bahan mentah telah meningkat dengan liar. Di sisi lain, harga pembelian pelanggan terus turun. Sebilangan besar syarikat yang membeli peralatan penapis dan penyucian juga merupakan syarikat yang berorientasikan pengeluaran. Kerana anggaran dan pertimbangan kos, harga pembelian terus turun, dan pelbagai syarikat penapis berusaha untuk mengekalkan operasi mereka., Untuk memberi makan pekerja, memperoleh perbelanjaan paling asas, dan bersaing untuk menjatuhkan harga untuk mendapatkan pesanan, mengadakan “pengambilan pesanan” yang menyedihkan tunjuk.

Kenaikan harga bahan mentah tidak dapat dikendalikan secara individu. Saya hanya dapat meminta pelanggan dan rakan sebaya untuk mengekalkan tanah yang murni dalam industri penapis udara. Semua orang dapat mengatasi kesukaran bersama-sama, dan tidak dapat melakukan transaksi perniagaan tanpa garis bawah dan tanpa etika, dan mengeluarkan produk sampah berkualiti rendah dan murah, merosakkan keseluruhan reputasi Industri mempengaruhi keseluruhan status industri.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032