Pilihan pertama industri, penapis penggulungan automatik

2019-05-18 Berita Syarikat215 paparan

Dalam industri yang memerlukan keperluan kebersihan yang tinggi, peralatan penyaringan udara banyak digunakan, dan penapis penggulungan automatik selalu menjadi pilihan pertama mereka. Penapis penggulungan automatik dapat menapis zarah-zarah berbahaya di udara dengan berkesan, dengan itu meningkatkan kualiti udara dan memastikan persekitaran kerja para pengamal.

Kita semua tahu bahawa pencemar utama di udara sekarang adalah pm2.5, yang merujuk kepada bahan partikulat dengan diameter kurang dari atau sama dengan 2.5 mikron di atmosfera. Penapis penggulungan diri dapat menapis zarah debu dan penggantungan udara di bawah 0.5 mikron, dan menggunakan kain bukan tenunan sebagai bahan penapis. Kain bukan tenunan terdiri daripada gentian kaca monofilamen berkekuatan tinggi, yang semakin meningkat struktur.Mempunyai kesan penapisan yang baik. Oleh itu, penapis penggulungan automatik adalah pilihan yang sangat baik untuk banyak industri ketepatan.

Bagi banyak industri pembuatan ketepatan, zarah debu di udara akan mempengaruhi kualiti produk.Oleh itu, peralatan yang dapat menapis dan memerangkap zarah debu diperlukan untuk mencapai persekitaran pengeluaran yang berkualiti. Oleh itu, penapis penggulungan automatik biasanya digunakan sebagai peralatan penapis akhir bengkel bebas habuk.

Melalui pengenalan di atas, saya tertanya-tanya jika anda mempunyai pemahaman lebih lanjut mengenai penapis penggulungan automatik, jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi kakitangan kami, Cik Ma: 15161494373, kami akan dengan senang hati melayani anda.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032