Perkara yang perlu diberi perhatian semasa membeli kapas penyaring roller blind

22 Mei 2019 Berita Industri 234 tontonan

Banyak keluarga sekarang perlu menggunakan penapis udara roller blind untuk meningkatkan kualiti udara bilik, jadi kita perlu fokus pada peranan cotton filter blind blind. Semasa membeli, banyak orang tidak mengetahui fungsi atau fungsi khusus saringan roller blind, jadi mereka sering membeli kapas penapis yang tidak dapat ditandingi, dan ada juga yang akan membeli kapas penapis berkualiti rendah, yang bukan sahaja tidak dapat meningkatkan kualiti udara juga boleh menyebabkan tertentu memudaratkan. Seterusnya, saya akan memperkenalkan anda kepada isu-isu yang perlu diberi perhatian semasa membeli penapis roller blind.

Kapas penapis rol buta adalah kapas penapis khas untuk penapis rol buta. Ia biasanya disebut bahan penapis rol buta atau bahan beg. Ia adalah bahan penapis yang dihasilkan oleh teknologi baru, dengan struktur yang kuat, tidak mudah berubah bentuk, tahan suhu tinggi, dan kesan penyaringan yang sangat baik. Kapas penapis tirai roller terutamanya mengadopsi teknologi pemprosesan cair panas. Bahan penapis yang biasa digunakan terdiri daripada dawai logam, serat buatan manusia, serat kaca, dan lain-lain, sementara kapas penapis tirai roller mempunyai dua sistem penyaringan untuk debu kasar dan debu halus., Ia mempunyai ciri-ciri kapasiti penahan habuk yang besar, struktur dan prestasi penapisan yang sangat baik.

Pada masa kini, terdapat banyak jenis kapas penapis dan bahan penapis di pasaran, dengan prestasi dan harga yang berbeza, dan sukar untuk membezakan antara yang benar dan yang salah. Banyak perniagaan akan menggantikan penapis roller blind dengan kain katun tuyere atau kain bukan tenunan yang lebih rendah, dan kemudian menjualnya kepada pengguna dengan harga yang lebih tinggi. Kerana kecuaian, sebilangan pengguna sering membeli kapas penapis roll-up yang salah, dan bahkan tertipu dengan bahan penapis rendah peniaga. Jadi, apa yang harus anda perhatikan ketika membeli penapis roller blind?

1. Struktur luaran kapas penyaring roller buta sebenar sangat kuat, kerana dipasang di saluran keluar udara penapis, tahan suhu tinggi, dan tidak mudah berubah bentuk, dan bahan yang dipilih sangat berkualiti tinggi. Kapas penapis yang diperbuat daripada bahan rendah tidak dapat mencapai kesan ini. Biasanya, ia akan menjadi panas dan cacat setelah menggunakannya sekali. Ia perlu diganti, dan jangka hayat kapas penapis akan menjadi lebih pendek.

2. Dari sudut kesan penyaringannya, kapas saringan roller tirai digunakan khas untuk penapis udara tirai roller.Dengan penggunaannya, ia dapat mencapai kesan penyaringan yang sangat baik, dengan kapasiti penahan debu yang besar dan rintangan rendah.

Secara keseluruhan, jika anda ingin membeli kapas penapis roll-up berkualiti tinggi , anda perlu menilai struktur dan kinerjanya, dan menggabungkan hasil analisis untuk mengelakkan membeli kapas penapis rendah.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032