Pengetahuan mengenai penapis penggulungan automatik (roller filter): jawapan bersatu untuk soalan pelanggan biasa

16 Mei 2019 Berita Industri 216 tontonan

Mengandalkan pengalaman bertahun-tahun dalam pembuatan dan penjualan saringan penggulungan, pemasangan dan pentauliahan, Nanjing Yixiou Technology telah merangkum beberapa pertanyaan umum dari pengguna, dan membuat beberapa tanggapan dengan cara yang bersatu, sehingga lembaga desain dan pengguna langsung dapat mengetahui reka bentuk dan pemasangan:

1. Berapa banyak penapis penggulungan automatik terluas?

Oleh kerana bahan penapis khas untuk penapis roller shutter di pasaran selebar dua meter, ditambah bingkai penapis, penapis penggulungan Nanjing Yixiou selebar 2110mm. Pengguna dapat membuat reka bentuk modular berdasarkan lebar ini. Optimalkan rancangan reka bentuk.

2. Berapa banyak penapis penggulungan automatik terluas?

Penapis Ecolead dapat mencapai hingga 6 meter, dan setelah pengumpulan pengalaman reka bentuk dan pengeluaran sebelumnya, kerana kesukaran pemasangan keseluruhan mesin pada ketinggian 6 meter dan ruang tapak yang terhad, syarikat kami dapat dengan cepat menyambungkan dan memasangnya di laman web, yang senang dan cepat.

3. Adakah penapis mempunyai sisi masuk dan keluar yang terpisah semasa pemasangan?

Semasa membuat penapis kecekapan tinggi di sekolah menengah pertama, terdapat titik di mana angin masuk dan keluar. Untuk melindungi bahan penapis dari kerosakan dan berjalan dengan lancar di bawah kecepatan angin yang tinggi, permukaan saluran udara penapis roller shutter mempunyai jaring penyokong yang kuat. Semasa membuat gambar rancangan, kami akan mengingatkan pelanggan untuk mengesahkan arah masuk dan keluar udara.

4. Sehingga beberapa penapis roller shutter di koridor pengudaraan besar dapat dipasang

Secara amnya, disarankan agar pelanggan menggunakan satu set sistem kawalan untuk 3-6 unit. Memandangkan jumlahnya terlalu besar dan jaraknya terlalu jauh, ia akan mempengaruhi ketepatan penghantaran isyarat.

5. Apakah daya input dan kuasa penapis udara penggulungan automatik?

Kuasa input penapis penggulungan Ecolead umumnya 380V, 50Hz, dan inventori produk separuh siap standard adalah 380V. Sekiranya syaratnya terhad, pelanggan hanya dapat menggunakan kuasa 220V. Syarikat kami boleh membuat yang istimewa.

Motor yang sepadan adalah motor gear yang menjimatkan tenaga. Kekuatan motor tunggal hanya 100W, dan kos kuasa operasi cukup rendah.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032