Nanjing Isio memenangi tawaran itu sekali lagi! Menandatangani kontrak untuk penapis penutup udara segar untuk unit penyaman udara Shenling

18 Mei 2019 berita syarikat 243 paparan

Guangdong Shenling Environmental System Co., Ltd. terletak di Shunde, pusat Delta Sungai Mutiara. Kilang ini meliputi kawasan seluas lebih dari 150.000 meter persegi dan mempunyai modal berdaftar 180 juta yuan. Didirikan pada tahun 2000, perusahaan ini adalah perusahaan modern yang berfokus pada penyejuk udara dan penyejukbekuan, tata kelola alam sekitar, dan manajemen tenaga, mengintegrasikan R&D dan reka bentuk, pembuatan, perkhidmatan pemasaran, pemasangan kejuruteraan, dan operasi dan penyelenggaraan. Syarikat ini komited untuk memberikan penyelesaian keseluruhan untuk kawalan persekitaran kecerdasan buatan untuk pengeluaran proses industri dan persekitaran penyelidikan, persekitaran aplikasi khas profesional, dan persekitaran dalaman bangunan awam kelas atas. Ia kini merupakan peneraju domestik terbesar dalam bidang ini dengan produk terlengkap dan teknologi yang paling maju.

Penghormatan kelayakan
Persekitaran Shen Ling adalah pengeluaran peralatan penyejukan nasional yang merupakan syarikat pertama yang diperakui, yang mengkhususkan diri dalam unit penyaman udara khas untuk mengembangkan piawaian nasional, unit projek Program Sokongan Sains dan Teknologi Kedua Belas Kedua belas, Persatuan Industri Penyejukan dan Penyejukan China dan naib ketua unit, dengan kerja pemasangan peralatan elektrik dan mekanikal Profesional kontrak kelayakan kelas satu , dan memenangi penghormatan tertinggi “Anugerah Luban” dalam industri kejuruteraan pembinaan.
Tanda dagang “Shenling” adalah “Tanda Dagangan Terkenal China” dan “Tanda Dagangan Terkenal di Provinsi Guangdong”. Produknya telah memenangi gelaran Jenama Terkenal China, Jenama Terkenal Guangdong, dll., Dan telah dikenal pasti sebagai “Produk Inovasi Bebas di Wilayah Guangdong “dan” Produk berteknologi tinggi di Wilayah Guangdong “.


Pelanggan industri
Dengan titik permulaan yang tinggi, kedudukan tinggi dan pelaburan yang tinggi, Shenling telah secara komprehensif menggunakan industri-industri baru yang muncul seperti industri ICT, industri transit aliran kereta api, kitar semula VOC perlindungan alam sekitar kimia, industri tenaga nuklear, industri ketenteraan dan pertahanan, aeroangkasa dan industri baru yang muncul, dan jabatan perniagaan ICT yang berturut-turut, jabatan perniagaan perlindungan alam sekitar, dan tenaga nuklear Jabatan perniagaan, jabatan perniagaan transit kereta api, dll., mengembangkan produk yang mengganggu untuk mengisi jurang dalam industri, dan prestasi segmen pasaran membuat kemajuan pesat.
Shenling Environment juga telah menggali industri tradisional yang menguntungkan melalui peningkatan produk, seperti: kimia, tenaga elektrik, elektronik, perubatan dan kesihatan, farmaseutikal, tembakau, kenderaan, pentadbiran perbandaran, industri ringan, budaya, pendidikan, kewangan dan sektor lain dari ekonomi nasional, teknologi dan produk yang dieksport ke puluhan negara dan wilayah di seluruh dunia seperti Eropah, Afrika, Timur Tengah, Amerika Selatan, Asia Tenggara, dan lain-lain, ia telah memenangi kepercayaan dan pilihan hampir 1,500 kejuruteraan domestik dan asing utama projek, lebih daripada 100 syarikat Fortune 500, dan puluhan ribu pengguna profesional.Persetujuan sebulat suara majoriti pengguna.


Kes Khas
Huawei Technologies Co., Ltd., China Mobile South Base, Beijing Subway, Beijing-Shanghai High-speed Railway, Beijing Capital International Airport, Guangzhou New Baiyun International Airport, Yangtze River Three Gorges Water Conservancy Project, pangkalan tenaga nuklear utama di seluruh negara , Projek penghantaran kuasa State Grid, Dewan Pameran Pertukaran Komoditi Import dan Eksport China, Perpustakaan Negara China, Pusat Transit Asia Pasifik FedEx, Shanghai Electric Group, Pangkalan Petrokimia BASF di Jerman, Pangkalan Teknologi Bahan Bayer di Jerman, Hospital Umum Tentera Pembebasan Rakyat China , BGI Gene Research Institute, China Academy of Launch Vehicle Technology, Taiyuan Satellite Launch Center, China Rocket Army, Guangzhou Pharmaceutical Group, Chinese People’s Liberation Army General Hospital, GAC Group, Samsung Electronics Vietnam Base, stadium rumah Piala Dunia Afrika Selatan, RCC Saudi projek simen dan projek utama lain di dalam dan luar negara, bahagian pasaran telah menjadi peneraju industri selama bertahun-tahun Statusnya telah mewujudkan reputasi jenama yang baik dalam industri ini.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032