Mesin Presisi Changzhou Huiming

2019-05-19 Hasil dan Kes 256 paparan

Nama projek: Penapis rol automatik kering untuk gas ekzos kabus cat

Pengenalan projek: Oleh kerana masalah pencemaran udara domestik semakin parah setiap hari, Changzhou City telah mengeluarkan piawaian pelepasan pencemaran yang ketat, dan memerintahkan pembetulan kilang yang tidak memenuhi piawaian untuk pelepasan kumbahan dan gas. Kotak penapis buta automatik digunakan dalam rawatan kabut cat dan merupakan peralatan perlindungan persekitaran untuk membersihkan kabus cat. Ini adalah produk tambahan dan pengganti yang berkesan untuk proses dan produk kabut cat air atau menara air tradisional. Ia dapat dilengkapi dengan kecekapan pemurnian multi-tahap, kos penyelenggaraan yang rendah untuk kakitangan kemudian, tanpa pencemaran sekunder, penubuhan paten yang unik, dan penggantian dan penyelenggaraan yang sangat mudah. Bekerjasama dengan banyak syarikat perlindungan alam sekitar di wilayah tengah dan timur telah memainkan peranan penting dalam banyak standard cat mist dan standard pelepasan.

Masa pengambilalihan: 2016.12


Jiangsu Huiqi Industrial Group ditubuhkan pada tahun 2012, dan anak syarikatnya termasuk Changzhou Nanyang Real Estate Development Co., Ltd., Changzhou Datang Construction Development Co., Ltd., Changzhou Huigu Machinery Co., Ltd., Changzhou Huiming Precision Machinery Co., Ltd., dan Changzhou Jinxinda Fiber New Material Co., Ltd.

Changzhou Huiming Precision Machinery Co., Ltd. didirikan pada tahun 1993. Syarikat ini terletak di Kawasan Pembangunan Industri berteknologi tinggi Changzhou Wujin yang dibangunkan secara ekonomi. Syarikat ini meliputi kawasan seluas lebih dari 100 ekar. Ia berpusat di Bandar Universiti Changzhou dan melaksanakan persekutuan sekolah-perusahaan. Ia mempunyai pengembangan produk baru yang kuat keupayaan dan dilengkapi dengan peralatan pengeluaran maju domestik dan asing kelas pertama. Pengisar cecair Amerika, penggiling lengkung optik Jepun, mesin percikan elektrik Swiss, dll. Syarikat kami mempunyai kekuatan teknikal yang kuat, dengan 6 jurutera senior profesional dan 18 tulang belakang teknikal. Ia telah menjadi perusahaan teknologi tinggi yang mengintegrasikan R&D, reka bentuk, pengeluaran dan penjualan, dan telah menarik perhatian dalam industri ini.

Huiming Machinery selalu bersikeras untuk menjadikan sains dan teknologi sebagai pelopor, bergantung pada pasukan penyelidikan ilmiah berkualiti tinggi dan kaedah pengembangan maju, dan tidak berusaha untuk melabur dalam personel dan dana dalam hal meningkatkan kualiti produk, meningkatkan prestasi produk, dan mengembangkan produk yang boleh dipasarkan. Sistem penyelidikan saintifik dengan hak harta intelektual bebas sebagai teras merealisasikan kepemimpinan teknologi untuk merebut ketinggian pasaran. Syarikat dengan giat melakukan inovasi teknologi, dan mengoptimumkan, meningkatkan, dan menyesuaikan produk sesuai dengan keperluan pengguna. Selama bertahun-tahun, produk ini disukai oleh pelanggan, dan produknya dijual di lebih dari 100 negara dan wilayah seperti Eropah, Amerika Syarikat dan Asia Tenggara, dan secara beransur-ansur bergerak menuju jenama global.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032