Menandatangani kontrak untuk penggulungan penapis di ruang rawatan udara segar bengkel Aibenatide Changshan Biochemical Pharmaceutical Co., Ltd.

2019-05-18 Berita Syarikat219 paparan

Penggunaan saringan roller blind di ruang rawatan udara segar dapat menapis bahan zarah besar di udara dengan berkesan dan melindungi jangka hayat dan masa penyelenggaraan unit udara segar belakang. Bilik udara segar bengkel isipadu udara 100,000CMH di kilang farmasi ditutup dengan penapis roller buta automatik, dan dinding luarnya dilengkapi dengan penutup kalis hujan. Dua motor dikawal oleh penukaran frekuensi, termasuk penukar frekuensi dan elektrik Kabinet kawalan.

Dalam globalisasi ekonomi dan globalisasi teknologi masa kini, kerjasama saintifik dan teknologi antarabangsa telah menjadi trend dan trend yang tidak dapat dielakkan. Syarikat farmaseutikal adalah syarikat farmaseutikal pertama di Provinsi Hebei yang lulus perakuan EDQM Komuniti Eropah dan memperoleh sijil SOA dan sijil GMP. Kini bengkel perubatan bahan mentahnya telah lulus pensijilan CEP Kesatuan Eropah, GMP Perancis, PMDA Jepun, GMP Jerman, Amerika Syarikat dan negara-negara lain.
Aibenatide adalah ubat baru kebangsaan kelas pertama dan dilaporkan kepada Pentadbiran Makanan dan Dadah Negeri pada tahun 2015. Aibenatide adalah spesies baru untuk rawatan diabetes di dunia. Ia adalah ubat jenis 1.1 untuk rawatan diabetes jenis II. Ia boleh memanjangkan masa tindakan ubat. Pesakit hanya perlu disuntik sekali minggu. Terapi baru di luar China. Setelah produk ini dipasarkan, ia bukan sahaja dapat membawa kabar baik kepada kebanyakan pesakit diabetes, tetapi juga membawa prospek pasaran yang lebih luas kepada syarikat farmasi. Penapis Udara Rolling Blind Nanjing Yixi merasa terhormat kerana dapat berkhidmat dengan syarikat. Udara segar disaring untuk mengawal.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032