Menandatangani kontrak untuk bilik pancuran udara keluli tahan karat dan bilik pancuran kargo dapur Qianlongzan Center of Nanjing PM Decoration Engineering Co., Ltd.

2019-05-18 Berita Syarikat214 paparan

Syarikat hiasan telah terlibat dalam projek hiasan dapur pusat sepanjang tahun. Dapur pusat terletak di Distrik Xinwu, Wuxi. Kami akan menyertakan set lengkap pengukuran peralatan, pengeluaran, pemasangan di lokasi, pentauliahan dan latihan. Syarikat kami dilengkapi dengan bilik mandi udara Nanjing Ecolead untuk dapur pusat perusahaan katering yang lebih banyak , dan dengan bangga dapat mengawal keselamatan makanan orang Cina.

Kemudian editor mungkin akan menerangkan apa yang dimaksudkan dengan dapur pusat: dapur pusat juga disebut dapur pusat, yang merupakan model perniagaan maju dalam industri katering antarabangsa. Ia mempunyai perolehan terpusat, produksi dan pemprosesan terpadu, dilengkapi dengan prosedur pemeriksaan ketat untuk produk siap dan produk separuh siap, pembungkusan jenama bersatu untuk syarikat katering rantai, dan fungsi penyimpanan beku yang kuat. Dari penjelasan ringkas di atas, tidak sukar untuk melihat bahawa dapur pusat adalah trend pengembangan industri katering secara intensif dan berskala besar.Ia menyatukan kawalan prosedur pemprosesan makanan dan memastikan keselamatan dan kebersihan keseluruhan proses seperti sebagai saluran pembelian makanan dan pembungkusan pengeluaran. Dalam satu atau dua tahun kebelakangan ini, syarikat kami telah bekerjasama dengan semakin banyak projek mandi udara keluli tahan karat dapur pusat.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032