Menandatangani kontrak untuk bilik mandi udara keluli tahan karat Ecolead Jiu San Grain and Oil Industry Group Co., Ltd.

2019-05-18 Berita Syarikat190 paparan

Setelah sekian lama menjalankan perniagaan, kami memperoleh banyak pengalaman dan pengetahuan dalam penyelesaian pembersihan bilik bersih, konfigurasi peralatan dan pemasangan di bidang pemprosesan makanan. Jiu San Grain and Oils Group adalah syarikat terkemuka dalam perindustrian pertanian di China dan memanfaatkan sepenuhnya kelebihan soya bukan GMO harta tanah Heilongjiang dan memberi tumpuan kepada pemprosesan kacang soya. Produk utama termasuk protein, minyak, makanan kesihatan, makanan meja, makanan ringan, minuman protein sayur-sayuran, minuman buah segar liar, minuman fosfolipid berfungsi, dan perantaraan farmasi., Produk selamat dan sihat.

Pada masa ini, industri pemprosesan dan pengeluaran makanan domestik memiliki permintaan yang meningkat untuk peralatan bersih. Dengan peningkatan tahap penggunaan masyarakat dan kesedaran keselamatan makanan, bahan pengawet kimia digantikan dengan kaedah pengawetan semula jadi, sehingga kawasan pengisiannya bebas debu dan steril dengan peralatan pembungkusan tertutup. Pengilang makanan susu, makanan kanak-kanak, makanan siap makan, pemprosesan produk pertanian dan sistem pengetinan adalah pelanggan tetap kami. Peralatan bilik bersih, pancuran udara, tingkap pemindahan, sinki keluli tahan karat, pengering, dan lain-lain yang mematuhi piawaian pensijilan GMP, FDA, dan QS adalah semua perkhidmatan kami.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032