Menandatangani kontrak untuk 18 set penapis skrin bergulir automatik Ecolead untuk teknologi paparan mudah alih BOE (Hebei) China Construction First Bureau

18 Mei 2019 Berita Syarikat194 paparan

Projek ini memenangi tawaran untuk produk dok selama beberapa bulan, termasuk perbincangan teknikal produk oleh staf teknikal, dan perundingan kakitangan penjualan mengenai syarat harga komersial. Pada akhirnya, syarikat kami menonjol dari persaingan sengit dan memenangi kakitangan BOE dan China Construction Biro Pertama. Kepercayaan dan sokongan syarikat memenangi kontrak untuk projek tersebut. Oleh kerana kitaran penghantaran yang singkat, syarikat kami akan bekerja lebih masa semasa Hari Kebangsaan 2016 untuk menyelesaikan pengeluaran pesanan, dan mencuba yang terbaik agar sesuai dengan tarikh penghantaran unit pembinaan (China Construction First Bureau) dan pemiliknya (Hebei Beijing Dongfang).

BOE (BOE) ditubuhkan pada bulan April 1993. Perniagaan teras merangkumi peranti paparan, sistem pintar, dan perkhidmatan kesihatan. Produk digunakan secara meluas dalam telefon bimbit, komputer tablet, komputer notebook, monitor, TV, kenderaan, paparan maklumat digital, penjagaan kesihatan, aplikasi kewangan, peranti yang boleh dipakai dan bidang lain.
BOE mematuhi konsep inovatifteknologi terkemuka, tayangan perdana dunia, dan penciptaan bersama nilai “. Menjelang 2015, pertunjukan perdana dunia liputan produk sebanyak 39%, separuh pertama 2016 telah melebihi 40% pada tahun 2015, permohonan paten baru menjelang 6156, sejumlah lebih daripada 40,000 paten dapat digunakan, separuh pertama 2016, baru permohonan paten melebihi 4000 , Peningkatan 25% tahun ke tahun , terus menjadi yang pertama dalam industri. Petunjuk utama aktiviti inovasi globalThomson Reuters “ Laporan Inovasi Global 2016 ” menunjukkan bahawa BOE ( BOE ) telah menjadi syarikat inovatif kedua terbesar di dunia dalam bidang semikonduktor. Di samping itu, pangsa pasar paparan LCD telefon pintar dan paparan komputer tablet berada di kedudukan pertama di dunia, dan bahagian pasaran paparan monitor dan paparan TV berada di kedudukan kedua di dunia.
Pada masa ini, BOE (BOE) mempunyai Beijing generasi ke-5 dan 8.5 generasi barisan pengeluaran TFT-LCD, Chengdu, 4.5 generasi barisan pengeluaran TFT-LCD di Hefei generasi ke-6 TFT-LCD barisan pengeluaran dan 8.5 generasi pertama barisan pengeluaran TFT-LCD , Erdos 5.5 generasi TFT-LCD / barisan pengeluaran AMOLED, Chongqing generasi 8.5th barisan pengeluaran TFT-LCD dan lain-lain 7 talian pengeluaran, terdapat juga generasi AMOLED 6 barisan pengeluaran Chengdu dalam pembinaan, generasi 8.5th pengeluaran TFT-LCD Fuzhou barisan dalam pembinaan, dan satu yang sedang dibina barisan generasi tertinggi di dunia – lini pengeluaran TFT-LCD generasi 10.5 Hefei , yang, garis Chengdu 6 telah berjaya disiapkan, dijangka akan beroperasi pada tahun 2017. BOE ( BOE ) adalah satu-satunya syarikat di daratan China yang secara bebas dapat mengembangkan, menghasilkan dan mengeluarkan pelbagai produk paparan semikonduktor dari 1.5 inci hingga 110 inci.
BOE mempunyai banyak pangkalan pembuatan di Beijing, Chengdu di Sichuan, Hefei di Anhui, Ordos di Mongolia Dalam, Chongqing, Gu’an di Hebei, Suzhou di Jiangsu, Xiamen di Fujian dan tempat-tempat lain, dan sistem pemasaran dan perkhidmatannya meliputi wilayah global utama seperti Eropah, Amerika, dan Asia.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032