Menandatangani kontrak dengan Shanghai JS Environmental Technology Co., Ltd. untuk bilik mandi udara keluli tahan karat Ecolead, bilik pancuran kargo, saluran udara kecekapan tinggi, dll.

2019-05-18 Berita Syarikat210 paparan

Selepas rundingan jangka panjang dengan kakitangan perniagaan kami, akhirnya kami menandatangani kontrak dengan Shanghai JS Environmental Technology Co., Ltd. Syarikat kami dapat menandatangani kontrak ini dengan dua kelebihan utama:

Salah satunya ialah konfigurasi harga dan parameter produk kami lebih tinggi daripada syarikat lain.

Kedua, sikap pekerja yang tegas dan serius menarik minat mereka.

Oleh itu, Shanghai JS Environmental Technology akhirnya menandatangani kontrak dengan syarikat kami untuk bilik mandi udara keluli tahan karat, bilik pancuran kargo, dan saluran bekalan udara dengan kecekapan tinggi.

Berikut ini adalah pengenalan kepada Teknologi JS Alam Sekitar Shanghai:

Shanghai JS Environmental Technology adalah sebuah syarikat yang mengkhususkan diri dalam perundingan, reka bentuk, pembinaan, pemeriksaan dan penyelenggaraan bengkel pembersihan bebas debu, penyaman udara pusat, hiasan dalaman dan projek hiasan; dan pemurnian peralatan pemurnian, peralatan perlindungan lingkungan, penapis udara penjualan, pemasangan, dan penyelenggaraan Syarikat kejuruteraan adalah kontraktor umum untuk penyelesaian keseluruhan kejuruteraan sistem pemurnian persekitaran profesional. Dia mempunyai pengalaman reka bentuk dan pembinaan yang kaya dalam pembuatan elektronik IT, paparan panel rata, papan litar PCB, bengkel SMT, lapisan automatik, kosmetik, makanan dan minuman, makmal biologi, pembuatan peralatan perubatan dan bidang pengeluaran lain.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032