Menandatangani kontrak dengan pengeluar modul kelima terbesar di dunia Huaying Technology (Group) Fujian Huajiacai untuk 14 set penapis udara roller shutter automatik

2019-05-18 Berita Syarikat416 paparan

Setelah berbulan-bulan proses penyerahan tawaran yang sukar, penapis luka Nanjing Yixio Ecolead menonjol dari banyak pengeluar pihak ketiga dan menandatangani kontrak pengeluaran akhir. Berikutan penandatanganan saringan penggulungan untuk Projek Dongfang Beijing bulan lalu, pesanan lain untuk penapis rol automatik dalam industri optoelektronik.

Huaying Technology (Group) Co., Ltd. melabur dan menubuhkan Fujian Huajiacai Co., Ltd. di Daerah Hanjiang, Kota Putian, Provinsi Fujian untuk terlibat dalam produksi panel paparan. Pelaburan projek adalah RMB 12 bilion, dan output tahunan yang dirancang untuk panel paparan LCD backplane logam oksida generasi ke-6 adalah 360,000. Projek panel berteknologi tinggi Fujian Huajiacai Co., Ltd. melabur dan dibina oleh Chunghwa Picture Tubes Taiwan secara rasmi menetap di sini, dan pangkalan pengeluaran dibina dengan jumlah pelaburan hingga 24 bilion.

Projek ini meliputi kawasan seluas 2,000 ekar dan akan membina dua barisan pengeluaran panel sentuh dalam dua fasa, terutamanya untuk pengeluaran paparan telefon pintar kelas atas, paparan panel rata, dan paparan automotif. Menurut Xu Wengeng, timbalan pengurus besar Fujian Huajiacai Co., Ltd., pihak projek, pelaburan fasa pertama sebanyak 12 bilion yuan dijangka mencapai kapasiti pengeluaran pada bulan September 2017, dan nilai output tahunan dapat mencapai lebih dari 9 miliar yuan setelah mencapai kapasiti pengeluaran. Projek ini akan membentuk kelompok rantaian bekalan industri fotolistrik di Putian.

Projek panel berteknologi tinggi Putian adalah pengeluar panel pertama di Putian. Projek ini adalah industri pertengahan, yang dapat mengumpulkan penapis warna, komponen paparan kristal cair dari industri hulu, dan peranti elektronik panel besar seperti monitor dan TV di industri hiliran, serta telefon pintar, komputer tablet, navigasi kereta, dan lain-lain, dan mungkin juga dilengkapi dengan produk terminal seperti papan pemuka pada masa akan datang.

Pada masa ini, Putian merancang pelaburan projek, dengan giat memperkenalkan papan litar bercetak, projek sokongan cip bersepadu, dan pengujian peralatan paparan, pembungkusan, dan menyelesaikan projek mesin. Pada masa yang sama, lebih daripada 370 syarikat dan pembekal pendukung dari seluruh dunia, termasuk Jepun, Belanda, dan tempat-tempat lain, telah diundang untuk mengadakan taklimat promosi pelaburan projek.Pada masa ini, 11 syarikat pendukung dengan niat untuk melabur telah dipilih .

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032