LG Chem, LG Tongchuang

2019-05-19 Pencapaian dan kes 241 pandangan

LG Chem, LG Tongchuang

Aliran udara yang bersih, kecekapan tinggi, BFU

Nama projek: Nanjing LG Chem, gudang bersih Tongchuang LG, BFU, saluran udara kecekapan tinggi

Pengenalan projek: Reka bentuk, pengeluaran dan pemasangan gudang bersih di kawasan kilang LG Chem, pengeluaran peralatan pemurnian oleh LG Tongchuang

Menjalankan masa: 2015.9-2016.3

LG Group Korea Selatan ditubuhkan di Seoul, Korea Selatan pada tahun 1947, dan terletak di No. 20, Yeouido-dong, Yeongdeungpo District, Seoul. Ini adalah kumpulan perusahaan antarabangsa yang memimpin pengembangan industri dunia. LG Group kini mempunyai lebih dari 300 pejabat di luar negeri di 171 negara dan wilayah. Kawasan perniagaan merangkumi tenaga kimia, peralatan elektronik, komunikasi dan perkhidmatan dan bidang lain.

Sejak penubuhannya pada tahun 1947, LG Chem telah mempertahankan pertumbuhan yang stabil setiap tahun, dan terus menyumbang kepada pembangunan ekonomi nasional dan peningkatan kualiti hidup negara melalui pengembangan teknologi, pelancaran produk baru dan inovasi yang berkualiti. wakil Korea.kimia syarikat.

LG Tongchuang Color Display System Co., Ltd. adalah usaha sama berskala besar yang ditubuhkan oleh LG Electronics Co., Ltd. Korea Selatan, “Nanjing Gaoke” dan Tongchuang Information Industry Group.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032