Ecolead mengira empat salah faham utama dalam pemilihan penuras automatik untuk anda

22 Mei 2019 Berita Industri 213 tontonan

Penapis roller shutter automatik telah menjadi pra-penapis utama bagi zarah-zarah besar habuk di sistem udara segar banyak kilang elektronik, kilang farmasi, dan loji rawatan kumbahan. Ini adalah suatu keharusan untuk meningkatkan kebersihan, melindungi peralatan belakang, dan memanjangkan jangka hayat penapis lanjutan. Alat yang baik. Walau bagaimanapun, banyak syarikat akan mengalami pelbagai kesalahpahaman dalam proses memilih penapis penggulungan automatik. Di sini, kakitangan penjualan Nanjing Yixio menyenaraikan pandangan salah perwakilan dalam proses hubungan biasa dengan pelanggan. Rujukan untuk pelanggan:
Salah faham 1: Semakin besar ukuran penapis bergelung, semakin baik

Dalam banyak kes, pelanggan hanya akan memberikan nilai jumlah udara untuk membuat sebut harga. Kemudian kakitangan perniagaan kami akan memilih ukuran mengikut kelajuan angin reka bentuk setiap industri berdasarkan pengalaman, tetapi ketika masalah itu datang, pelanggan sering bertanya, kami bandingkan 3 harga, saiz rumah anda tidak sebesar saiz pembekal lain. Sebenarnya, kami memilih model mengikut amalan dan pengalaman industri. Sekiranya ukuran dipilih, kos pelanggan akan meningkat. Tujuan kami adalah “hanya memilih betul. “” Ya, jangan pilih yang besar “dan sebutkan ukuran yang paling sesuai dengan pelanggan.

Salah faham 2: Semakin banyak fungsi penapis bergelung, semakin baik

Penapis penggelek automatik mempunyai fungsi standard dan fungsi pilihan untuk dipilih. Ramai pelanggan tidak mengetahui perincian dan merasakan bahawa semakin banyak fungsi, semakin baik. Sebenarnya, ia harus ditentukan mengikut keadaan pemasangan di tempat pelanggan, seperti output isyarat penggera yang hilang dari penapis penggulungan , operasi motor, dan output isyarat kesalahan. Sekiranya tidak ada sistem kawalan tingkat atas di lokasi, fungsi-fungsi ini dikonfigurasi. Ketika datang ke tempat kejadian, ia tidak berguna dan tidak dapat digunakan.

Salah faham 3: Semakin rendah harga penapis luka, semakin baik

Setiap pelanggan ingin memilih produk dengan harga rendah, tetapi pelanggan juga harus mempertimbangkan apakah mereka dapat memperoleh kualitas dan layanan yang baik dengan menjaga harga pembelian minimum. Dalam persekitaran pasaran yang telus sekarang, satu-satunya kemungkinan untuk produk dengan harga rendah adalah menjimatkan kos material, persaingan yang kejam, kejang pasar, dan persaingan untuk pengguna, pengguna tidak boleh tamak dengan harga murah, dan akhirnya membahayakan kepentingan mereka sendiri. Lebih-lebih lagi, harga yang baik dan layanan yang baik saling melengkapi antara satu sama lain.Sebut harga yang terlalu rendah sering kali merupakan potongan fungsi dan perkhidmatan yang seharusnya dimiliki oleh produk tersebut, dan ia tidak bertanggungjawab kepada pelanggan.

Kesalahpahaman 4: Penapis penggulungan adalah produk yang baik yang dihasilkan oleh perusahaan besar

Walaupun terdapat beberapa syarikat domestik besar yang mempunyai produk roller shutter filter, harganya yang tinggi, masa penghantaran yang panjang, dan peraturan untuk tidak dapat menyesuaikan ukuran apa pun, adakah ini sangat sesuai untuk anda? Mengkhususkan diri dalam industri teknikal, syarikat kami telah mengumpulkan pengalaman jangka panjang dalam pengeluaran, penjualan, pemasangan dan pengoperasian penapis bergulung. Sebagai penyedia penapis bergulung profesional, kami menyediakan anda latihan pengguna praktikal dan perkhidmatan profesional. Mengingat ekonomi dan bekerja ruang kawasan kerja, selain melengkapkan dokumen pengesahan kualiti yang diperlukan semasa pemasangan dan operasi percubaan.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032