Cuaca pencemaran berat di utara melanda, dan penapis bergulir automatik menjadi artifak penapisan

2019-05-18 Berita Syarikat220 paparan

Baru semalam, Provinsi Hebei, Kota Tianjin dan wilayah-wilayah lain mengeluarkan pemberitahuan tindak balas darurat tahap merah untuk cuaca pencemaran yang teruk, dan Kota Shijiazhuang mengeluarkan notis penangguhan sekolah rendah dan sekolah menengah dan tadika.

Dari gambar di atas dapat dilihat bahawa indeks pencemaran udara setinggi 500, oleh itu jabatan yang berkaitan telah mengambil langkah kecemasan yang sesuai untuk menghentikan pengeluaran di pelbagai kilang dan memperkuat kawalan pencemaran untuk mengelakkan kerosakan udara yang lebih jauh.

Namun, ini pasti menyebabkan banyak perusahaan perindustrian menyebabkan banyak kerugian.Ketika pengeluaran dihentikan, mereka harus menghantar tenaga dan peralatan tambahan untuk mengawal pencemaran, yang meningkatkan kos operasi mereka.

Pencemaran udara mesti ditangani, tetapi kaedah rawatan saintifik dapat mengurangkan banyak perbelanjaan untuk pengeluar. Apa jenis rawatan yang dianggap sains? Dengan ini saya dengan sungguh-sungguh mengesyorkan penapis roller shutter automatik yang dikembangkan dan dihasilkan oleh Nanjing Yixiou, yang digunakan di perusahaan komersial dan perindustrian utara dan tempat-tempat lain yang memerlukan penapisan udara.

Penapis roller shutter automatik yang dikembangkan dan dihasilkan oleh Nanjing Yixiou mempunyai kelebihan berikut:

Kawasan penapisan yang besar: Kawasan penapisan penuras rol automatik tunggal boleh mencapai lebih dari 10 meter persegi, yang dapat memenuhi lingkungan udara yang luas dan umum di utara. Peralatan penapisan berskala besar diperlukan untuk menangani pencemaran dan berbahaya zarah-zarah di persekitaran udara di kawasan yang luas dan berskala besar.Melindungi pengeluaran manusia dan kualiti udara hidup

Penyelenggaraan yang sangat sederhana: Sistem kawalan PLC yang dimasukkan ke dalam penapis roller rana automatik tidak memerlukan penyelenggaraan oleh kakitangan. Setelah mencapai nilai parameter penggantian yang telah ditetapkan di PLC, penapis secara automatik dililit untuk menggantikan bahan penapis bersih di sisi baru, yang sangat berkurang berbanding dengan penapis plat.Kos penggantian tenaga kerja dikurangkan.

Masa penggunaan lama: Kotak penapis baru penapis jenis reel menyimpan kapas penapis yang dapat diganti kira-kira 7 kali, dan ia dapat diganti secara automatik apabila perbezaan tekanan dicapai, yang 7 kali lebih lama daripada jangka hayat tradisional penapis udara plat dan bingkai. Bahan saringan dapat diganti, dan bingkai di sekitarnya dapat digunakan secara permanen.

Kos operasi yang sangat rendah: bergantung pada kawasan penapis, satu gulungan bahan penapis berharga kira-kira 1.000 yuan, iaitu kos penapisan tunggal lebih dari seratus yuan, iaitu penapis beg serat kimia standard 0.36 persegi harga

Beberapa kelebihan di atas dapat dilihat bahawa penapis rol buta automatik sangat berkesan untuk kualiti udara semasa di utara. Kawasan penapis yang besar dan masa penggunaan yang lama dapat menangani pencemaran dengan berkesan untuk memastikan bahawa perusahaan besar dapat memenuhi petunjuk yang sesuai. Penyelenggaraan sederhana dan operasi kos rendah membolehkan perusahaan memastikan bahawa mereka memenuhi petunjuk tanpa membayar banyak wang. .

Oleh itu, penapis roller shutter automatik yang dibangunkan dan dihasilkan khas oleh Nanjing Yixiou sangat sesuai untuk pilihan anda.

Pelanggan di utara, selamat datang untuk menghubungi atau menulis ke Miss Ma: 15161494373.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032