Bilik mandi angin Nanjing Yixiou menetap di dapur pusat makanan ringan pertama Nanjing aftertaste sup bihun darah

2019-05-18 Berita Syarikat220 paparan

Suatu hari pada bulan Februari , kakitangan penjualan syarikat kami menerima panggilan dari pusat pengeluaran dan pemprosesan di Tangshan, Jiangning, di mana sup bihun darah itik yang tidak dapat dilupakan dibeli. Bilik mandi udara dapur di pusat peringatan perlu bekerjasama dengan keseluruhan kerja-kerja pengubahsuaian pembinaan dan peningkatan kebersihan, dan ia berada dalam persaingan pasaran yang sengit. Di antara pilihan perbandingan, pembeli memilih bilik mandi udara keluli tahan karat kami sebagai pembekal koperasi jangka panjang kerana tiga sebab:

1.      Syarikat kami adalah pengeluar peralatan pemurnian profesional di Nanjing. Ia mempunyai lini produk yang kaya dan lengkap, pengeluaran dan penjualan bebas, laman pengeluaran profesional dan juruteknik perkhidmatan purna jual, dan tidak perlu mempertimbangkan masalah pembelian selepas penjualan perkhidmatan dari tempat lain.

2.      Bilik pancuran udara keluli tahan karat kami dikenali dan disahkan oleh banyak syarikat katering di Nanjing. Kes pelanggan cukup meyakinkan, kualitinya tidak diragukan, dan keberkesanan kosnya agak tinggi. Ini juga merupakan alasan penting bagi syarikat untuk memilih kerjasama.

3.      Waktu penghantaran sangat singkat. Oleh kerana tapak dapur pusat pada dasarnya telah diubah suai, kami dengan bersungguh-sungguh berharap bilik mandi udara dapat disiapkan dengan cepat agar sesuai dengan kerja penamat nanti. Oleh itu, syarikat kami hanya mengambil masa yang singkat dari- pengukuran dan pengukuran tapak ke pemasangan dan pentauliahan di tempat. Dalam beberapa hari, ini juga merupakan salah satu sebab utama mengapa pelanggan memilih kami

4.      Rancangannya munasabah dan bijaksana. Setelah mengingati bahawa ada bilik mandi udara lama setelah perubahan lelaki dan wanita berubah, kerana usia, permukaannya berkarat, yang tidak lagi dapat memenuhi keperluan imej dan fungsi. Syarikat kami memberi cadangan dan menggantikan bilik pancuran udara segar. Di bilik pancuran udara lama, program PLC ditetapkan hanya untuk masuk tetapi tidak keluar, dan pintu biasanya ditutup; dan mengikut keperluan perlindungan kebakaran, ia berkesan digunakan di kedudukan sisi, dan pintu keluar keluli tahan karat juga digunakan sebagai jalan keluar tugas, yang lebih masuk akal dalam penerimaan perlindungan kebakaran dan mengelakkan angin Kekerapan penggunaan bilik mandi terlalu tinggi, yang rentan terhadap bahaya tersembunyi.

Nanjing Yixiou keluli tahan karat bilik mandi udara berjaya diselesaikan di dapur tengah snek pertama Nanjing aftertaste darah itik mihun sup. The dapur pusat telah lulus ISO9001 sistem pengurusan kualiti dan pensijilan sistem pengurusan keselamatan ISO22000 makanan. Syarikat kami adalah lebih dan lebih Makanan pengiring keselamatan untuk syarikat katering memastikan bahawa proses pengeluaran makanan bersih dan bersih dari tahap maksimum

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032