Beg masuk dan beg keluar dari BIBO

2019-05-13 Peralatan pembersihan udara700 tontonan

pengenalan produk

Kotak penapis penggantian bag-in dan bag-out dilengkapi dengan paip penyambungan udara HEPA berkecekapan tinggi, yang banyak digunakan dalam pengeluaran dan penyimpanan bahan berbahaya. BIBO mensasarkan bahan toksik dan berbahaya yang bersifat radioaktif, penyebab penyakit, terutama melibatkan hospital, makmal, dan loji rawatan sisa berbahaya. Kotak penapis penggantian selamat BIBO menggunakan penapis kecekapan tinggi dan penapis utama HEPA standard.

Untuk mengelakkan zarah-zarah berbahaya keluar dari kotak dan memasuki badan pengendali atau bersentuhan dengannya, Kotak Penapis Penggantian Selamat BIBO menggunakan sistem penggantian beg tertutup sepenuhnya ketika mengganti bahan penapis. Reka bentuk sistem tertutup beg beg ini memastikan bahawa tidak ada kebocoran sisi semasa proses pelupusan. Reka bentuk penapis juga dapat dilengkapi dengan terminal ujian tekanan untuk mengukur perbezaan tekanan antara penapis utama dan penapis utama. Penapis BIBO mempunyai banyak pilihan lain untuk fungsi yang berbeza, termasuk port ujian DIN.  

Ciri-ciri:

* Kaedah pemasangan modular menjadikannya lebih fleksibel

* Proses pengelasan profesional

* Rangka luar terbuat dari baja yang disembur atau keluli tahan karat

* Sistem integral dan injap kotak tunggal, semuanya adalah injap kebocoran sifar

* Setiap kotak mengandungi lubang ujian tekanan, port suntikan PAO dan port pensampelan

* Produk diuji 100% sebelum keluar dari kilang dan ujian di lokasi tersedia

* Beg aksesori-PVC, tolok tekanan berbeza

Ciri struktur:

Mod gabungan modular dapat digabungkan secara fleksibel mengikut isipadu udara dan ruang pemasangan

BIBO boleh terdiri daripada beberapa modul unit penapis mengikut isipadu udara. Saiz dan struktur setiap modul unit penapis agak tetap. Bahagian berfungsi utama adalah pra-penapis, penapis kecekapan tinggi, alat pengganti keselamatan, alat pengesanan imbasan halus, injap pengasingan kedap udara; dan beberapa peralatan sokongan, seperti tolok tekanan, lubang pengukur tekanan, port sambungan cepat, dll Modul penapis dapat disusun dan digabungkan secara fleksibel mengikut ruang laman web.

Teknologi paten injap lekap menjamin kebolehpercayaan sambungan

BIBO disambungkan ke sistem ekzos melalui injap kedap udara. Mengikut bentuk saluran udara pelanggan, injap multi-daun berbentuk formula atau injap kedap udara bulat dapat dipilih.

Teknologi pengelasan tepat menjamin kebolehpercayaan struktur

Pemotongan CNC, pemprosesan pelarik CNC, pengelasan dan pengelasan penuh, setiap modul unit dan penyambung BIBO mempunyai struktur yang tepat dan padat. Peranti penekan khas memastikan bahawa penapis dipasang dengan kuat dan mempunyai meterai yang baik.

Lukisan standard

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032