Apakah ciri penapis udara tirai roller

22 Mei 2019 Berita Industri 198 paparan

Penapis udara tirai roller, seperti namanya, adalah alat untuk menyaring kotoran di udara. Namun, dengan perkembangan teknologi, berbagai bentuk penapis udara telah keluar. Pada masa ini, yang paling banyak digunakan adalah udara tirai roller. Tapis , penapis udara jenis ini sangat senang digunakan, dan kesan penapisannya sangat baik, jadi mari kita lihat ciri-ciri penapis seperti ini?

Pertama, bahan utama untuk membuat penapis udara roller shutter adalah gabungan pelbagai bahan seperti profil aloi aluminium. Secara keseluruhan, kebanyakan bahan yang digunakan adalah logam, jadi struktur penapis udara roller shutter stabil. sangat tinggi, dan juga memiliki daya dukung yang sangat tinggi, sehingga dapat berfungsi dengan normal di banyak lingkungan kerja yang keras.

Kedua, set peralatan ini dikendalikan oleh sistem fotolistrik, sehingga dapat mengawal semua bahagian penapis udara roller blind secara tepat, dan mewujudkan kawalan automatik komputer. Yang paling penting ialah kawalannya lebih tepat daripada manual.

Ketiga, sistem kendali set peralatan ini juga akan dilengkapi dengan layar besar untuk menampilkan status operasi, dan isyarat yang jelas akan muncul ketika penggera dikeluarkan, sehingga dapat mengingatkan pekerja untuk melakukan penyesuaian tepat pada masanya.

Keempat, untuk penapis udara tirai bergulir , fungsinya yang kuat menjadikan aplikasinya sangat luas. Selagi ia mempunyai beberapa ruang dengan kualiti udara yang lebih tinggi, ia akan digunakan pada penapis udara tirai bergulir. Dengan cara ini, ia dapat dipastikan bahawa pertukaran udara di ruang-ruang ini sentiasa dalam keadaan bersih.

Inilah ciri penapis udara roller shutter. Ia tidak hanya kuat, tetapi juga memerlukan proses pengeluaran yang agak tinggi. Ia diperbuat daripada bahan aloi yang lebih kuat. Titik yang paling penting ialah ia digunakan secara meluas, sama ada pejabat masih merupakan kilang, yang akan menggunakan penapis ini, jadi ini juga merupakan salah satu sebab utama pasarannya panas.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032