Almari pakaian bersih

2019-05-13 Peralatan pembersihan udara359 paparan

pengenalan produk

Almari pakaian bersih, juga dikenali sebagai almari pakaian bebas debu, adalah sejenis almari pakaian bersih khas, yang banyak digunakan dalam penyimpanan pakaian bersih dalam keadaan khas dalam bidang perubatan, persiapan, elektronik, alat ketepatan, meter, makanan dan industri lain, supaya pakaian bersih dikumpulkan dan diangkut, tidak tercemar oleh udara lain.

Penggunaan Produk

Almari pakaian bersih dan almari pakaian membersihkan diri terutama digunakan untuk penyimpanan pakaian bersih, kasut dan topi di bilik bersih, bilik bersih, makmal, bilik operasi, dan bengkel GMP dalam industri pembersihan udara untuk mengawal kebersihan bilik bersih dengan berkesan.

prinsip kerja:

Kipas FFU di bahagian atas almari bersih menghisap udara dari atas, dan mengirimkannya ke almari bersih dengan kelajuan yang seragam setelah penyaringan awal dan kecekapan tinggi, untuk memastikan bahawa pakaian dan kasut di dalam almari bersih berada di bawah perlindungan tekanan positif dan tidak tercemar oleh udara luaran.

Konfigurasi produk

1.   Penapis kecekapan tinggi: Penapis kecekapan ultra tinggi, rintangan ultra rendah AAF, kecekapannya ialah 99.99 %@0.3um atau 99.9995%@0.12um.

2.   FFU : Kipas sentrifugal kecekapan tinggi rotor luaran miring ke belakang EBM Jerman, bunyi rendah, bebas penyelenggaraan, getaran rendah, jangka hayat, prestasi stabil

3. Bahan: keluli tahan karat atau cat plat keluli tergulung sejuk

4. Paparan tekanan: paparan digital pilihan atau paparan penunjuk. Tolok tekanan pembezaan American Dwyer menunjukkan tekanan pembezaan pada kedua-dua sisi penapis kecekapan tinggi dan segera mengingatkan penggantian penapis kecekapan tinggi.

5. Lampu kuning / lampu kuman ultraviolet pilihan.

6. Sistem kawalan automatik PLC pilihan.

7. Sistem peredaran udara udara pilihan untuk mengelakkan pencemaran sekunder.

 

Lukisan produk:

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032